Laura Vanzo / Visit Tampere

INTERNATIONAL
HOUSE TAMPERE

Tarjoamme palvelua kansainvälisille asiakkaille asettautumiseen, työhön, opiskeluun ja työnantajien kohtaamiseen.

International House Tampereen toimijat ovat Tampereen kaupunki, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Kela, Tampereen korkeakouluyhteisö ja Pirkanmaan TE-palvelut. International House Tampere on osa kansallista Talent Boost -ohjelmaa, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta houkutteleva maa kansainvälisille osaajille, edistää työnantajien keinoja rekrytoida kansainvälisiä osaajia sekä vahvistaa suomalaisten organisaatioiden kasvua kansainvälistymisen kautta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Aukioloajat: Arkipäivisin klo 9.00 – 16.00

Sähköposti: international@tampere.fi

Puh. +358 41 730 2769

Rautatienkatu 10, 33100 Tampere, Suomi

OSAAJILLE

Tarjoamme tietoa ja neuvontaa Tampereelle muuttamiseen, asettautumiseen, työnhakuun, opiskeluun ja yrittäjyyteen. Voit kysyä meiltä mitä tahansa Tampereella asumisesta, työskentelystä ja opiskelusta. Autamme sinua myös tunnistamaan työllistymis- ja opiskelumahdollisuuksiasi.

YRITYKSILLE

Kärsitkö osaajapulasta? Tarjoamme kansainvälisen osaamisen ja rekrytoinnin neuvontapalvelua pirkanmaalaisille työnantajille monitoimijayhteistyöllä. Autamme yrityksiä löytämään sopivia kansainvälisiä työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta, ja neuvomme kansainvälisissä rekrytoinneissa.

Uutiset

Ulkomaisesta työvoimasta ratkaisu yritysten henkilöstöpulaan

Yritysten työvoimapulan ratkaisua etsitään yhtäältä Suomessa jo asuvasta ulkomaisesta työvoimasta ja toisaalta ulkomailta suoraan rekrytoitavasta työvoimasta.

Lue koko artikkeli tästä »

Ratkaisuja työvoimapulaan

Työvoimapula Pirkanmaalla pahenee. Valmennus työnantajalle kansainväliseen rekrytointiin helpottamaan rekrytointia ulkomailta!

Lue koko artikkeli tästä »

Osaajapula on jo arkea monessa työyhteisössä – ratkaisuksi kansainvälinen osaaja?

Vieraskielisten osuus työllisyys- ja kasvupalvelujen asiakkaista Tampereella on lähes viidennes. Samaan aikaan yritykset kamppailevat työvoimapulan kanssa. Voisiko kansainväliset osaajat olla ratkaisuna osaajapulaan?

Lue koko artikkeli tästä »

Tapahtumat