Laura Vanzo / Visit Tampere

INTERNATIONAL
HOUSE TAMPERE

Uudistamme verkkosivujamme. Uudet sivut löydät jo osoitteesta internationalhouse.tampere.fi.

Tarjoamme palvelua kansainvälisille asiakkaille asettautumiseen, työhön, opiskeluun ja työnantajien kohtaamiseen.

International House Tampereen toimijat ovat Tampereen kaupunki, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Kela, Tampereen korkeakouluyhteisö ja Pirkanmaan TE-palvelut. International House Tampere on osa kansallista Talent Boost -ohjelmaa, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta houkutteleva maa kansainvälisille osaajille, edistää työnantajien keinoja rekrytoida kansainvälisiä osaajia sekä vahvistaa suomalaisten organisaatioiden kasvua kansainvälistymisen kautta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Aukioloajat: Arkipäivisin klo 9.00 – 16.00

Sähköposti: international@tampere.fi

Puh. +358 41 730 2769

Rautatienkatu 10, 33100 Tampere, Suomi

OSAAJILLE

Tarjoamme tietoa ja neuvontaa Tampereelle muuttamiseen, asettautumiseen, työnhakuun, opiskeluun ja yrittäjyyteen. Voit kysyä meiltä mitä tahansa Tampereella asumisesta, työskentelystä ja opiskelusta. Autamme sinua myös tunnistamaan työllistymis- ja opiskelumahdollisuuksiasi.

YRITYKSILLE

Kärsitkö osaajapulasta? Tarjoamme kansainvälisen osaamisen ja rekrytoinnin neuvontapalvelua pirkanmaalaisille työnantajille monitoimijayhteistyöllä. Autamme yrityksiä löytämään sopivia kansainvälisiä työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta, ja neuvomme kansainvälisissä rekrytoinneissa.

Uutiset

Kohti monimuotoisempaa työyhteisöä

Monimuotoisempi työyhteisö voi hyödyttää yritystä ja liiketoimintaa eri tavoin osaamisen monipuolisuudesta uusiin markkinoihin ja kasvuun.

Lue koko artikkeli tästä »

Kansainvälinen rekrytointi ratkaisuna osaajapulaan

Haastattelussa Ari Kylänpää Zebullilta. Zebull on kasvanut kolmen hengen startupista 35 hengen monikulttuuriseksi pk-yritykseksi.

Lue koko artikkeli tästä »

Ulkomaisesta työvoimasta ratkaisu yritysten henkilöstöpulaan

Yritysten työvoimapulan ratkaisua etsitään yhtäältä Suomessa jo asuvasta ulkomaisesta työvoimasta ja toisaalta ulkomailta suoraan rekrytoitavasta työvoimasta.

Lue koko artikkeli tästä »

Tapahtumat