Kansainvälistymällä kasvuun

Aamukahvitapahtuma yrityksille

Kansainvälistymällä kasvuun aamukahvitapahtuma yrityksille G Livelabissa, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere 28.10.2022.

Oletko pohtinut mistä löytäisit kansainvälisiä opiskelijoita harjoittelijoiksi tai millaista apua tarjotaan kansainvälisen osaajan palkkaamiseen? Tervetuloa tilaisuuteen, jossa saat vastauksen kumpaankin kysymykseen.

Tilaisuus on suunnattu kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisistä harjoittelijoista ja osaajista sekä yrityksille, jotka kaipaavat apua kansainvälisen osaajan palkkaamiseen.

Aamupalan ja verkostoitumismahdollisuuksien lisäksi tilaisuudessa kuulet lyhyitä infoja tarjolla olevista palveluista sekä kansainvälisen osaajan puheenvuoron omasta urapolustaan. Tilaisuutta avaamassa on pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Tule kuulemaan lisää ja ilmoittaudu mukaan 14.10. mennessä tällä lomakkeella

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampereen yliopiston (TAU), Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK), International House Tampereen ja Tampereen Kauppakamarin kanssa. Tapahtuma on osa Kauppakamareiden kansainvälistymisviikkoa. Lisätietoa Kauppakamareiden kansainvälistymisviikosta: https://kauppakamari.fi/palvelut/kauppakamareiden-kansainvalistymispalvelut/kauppakamareiden-kansainvalistymisviikko-2022/