Uutiset ja tapahtumat

Laura Vanzo / Visit Tampere

Uutiset

Kohti monimuotoisempaa työyhteisöä

Monimuotoisempi työyhteisö voi hyödyttää yritystä ja liiketoimintaa eri tavoin osaamisen monipuolisuudesta uusiin markkinoihin ja kasvuun.

Lue koko artikkeli tästä »

Kansainvälinen rekrytointi ratkaisuna osaajapulaan

Haastattelussa Ari Kylänpää Zebullilta. Zebull on kasvanut kolmen hengen startupista 35 hengen monikulttuuriseksi pk-yritykseksi.

Lue koko artikkeli tästä »

Ulkomaisesta työvoimasta ratkaisu yritysten henkilöstöpulaan

Yritysten työvoimapulan ratkaisua etsitään yhtäältä Suomessa jo asuvasta ulkomaisesta työvoimasta ja toisaalta ulkomailta suoraan rekrytoitavasta työvoimasta.

Lue koko artikkeli tästä »

Osaajapula on jo arkea monessa työyhteisössä – ratkaisuksi kansainvälinen osaaja?

Vieraskielisten osuus työllisyys- ja kasvupalvelujen asiakkaista Tampereella on lähes viidennes. Samaan aikaan yritykset kamppailevat työvoimapulan kanssa. Voisiko kansainväliset osaajat olla ratkaisuna osaajapulaan?

Lue koko artikkeli tästä »

Kotimaiset kansainväliset osaajat ratkaisuna osaajapulaan

Tilastot kertovat, että Suomen työikäisten ja -kykyisten suhteellinen määrä vähenee ja uusia työntekijöitä on saatava lisää. Osaajia etsitään ja löydetään ulkomailta, mutta jo Suomessa asuvat kansainväliset osaajat tulisi myös huomioida potentiaalisina työnhakijoina.

Lue koko artikkeli tästä »

International House Tampere rakentaa sujuvaa yhteistyötä maahantulon palveluissa

Hoiva-avustajapula on Pirkanmaalla suuri, joten Tampereen kaupunki on lähtenyt hakemaan tähän ratkaisua kansainvälisistä osaajista. Tampereen seudulle on saapunut jo useampi filippiiniläisten hoiva-avustajien ryhmä kulununeen vuoden aikana.

Lue koko artikkeli tästä »

Julkiset palvelut tukevat voimalla pirkanmaalaisten yritysten kansainvälisiä rekrytointeja

Pirkanmaalla panostetaan pitkäjänteisesti yritysten kansainvälisten rekrytointien tukemiseen julkisten palvelujen avulla.

Lue koko artikkeli tästä »

KV-liiga avasi kansainvälisen rekrytoinnin pelikentän pirkanmaalaisille yrityksille

Osaavan työvoiman saatavuus on suomalaisten yritysten kasvun mahdollistaja, mutta kansainvälinen rekrytointi on vielä monelle yritykselle vieras pelikenttä.

Lue koko artikkeli tästä »

Jos osaavaa työvoimaa ei hyödynnetä, haaskataan paljon potentiaalia niin yksittäisen organisaation kuin yhteiskunnankin tasolla

Rajkumar Sabanadesan on kokenut liikkeenjohdon konsultti ja yrittäjä, jolle kansainvälisyys on arkipäivää. Kansainvälistä rekrytointia Rajkumar pitää ehdottoman tärkeänä.

Lue koko artikkeli tästä »

Tietoa työnantajille

Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja sen vaikutuksista työskentelyyn Suomessa, sekä kansainvälisiin rekrytointeihin.

Lue koko artikkeli tästä »

Tapahtumat